Junioren

Ook MC2 kampioen!

Nieuws afbeelding 6-6

MC2 speelde zaterdag in Kaatsheuvel tegen HOCO MC3 uit Oisterwijk. Bij gelijkspel of winst zou het kampioenschap binnen zijn, maar als HOCO zou winnen, zouden zij met de titel aan de haal gaan. Beide teams hadden flink wat supporters opgetrommeld ,wat samen met het mooie weer voor een prachtige sfeer zorgde. De hele lentecompetitie waren DES en HOCO samen aan de leiding gegaan in de 2e klasse. De meiden uit Oisterwijk hadden vooral de eerste helft het betere van het spel en een aantal goede kansen, maar de verdediging van DES hield stand. In de tweede helft ging de strijd gelijk op maar wist HOCO de score te openen en zij hadden daarmee ook de eerste plaats binnen handbereik. De meiden van DES begonnen de laatste 20 minuten echter een offensief wat zorgde voor de gelijkmaker via de stick van Meike Dijkshoorn. Tot aan de laatste seconde bleef het zinderend spannend maar de 1-1 bleef op het bord staan, waardoor onze MC2 op basis van een veel beter doelsaldo zeer verdiend de titel pakte.