1 vs2.jpg IMG_2704.JPG IMG_3285.JPG waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Update: Opzeggen lidmaatschap voor 1 juni 2019

Nieuws afbeelding 6-5
De datum van 1 juni is verstreken. Het opzeggen van het lidmaatschap voor komend seizoen is niet meer mogelijk, ook niet met terugwerkende kracht. Als wij je opzegging nu nog ontvangen, zijn wij genoodzaakt om conform onze statuten de gehele contributie van het seizoen 2019/2020 aan je door te berekenen.


[onderstaand bericht is gepubliceerd op maandag 6 mei 2019]

We zitten halverwege de lentecompetitie, maar diverse commissies zijn al aan het nadenken over het seizoen 2019/2020. Als je het komende jaar gezellig lid blijft van DES hoef je niets door te geven. De nieuwe teamindelingen maken we in juni bekend. Indien je wenst te stoppen met hockey dan dien je je lidmaatschap per e-mail en voor 1 juni 2019 op te zeggen via [email protected]

Als wij je opzegging na deze datum van 1 juni 2019 ontvangen, zijn wij genoodzaakt om conform onze statuten de gehele contributie van het seizoen 2019/2020 aan je door te berekenen.

We willen de studenten er nogmaals op wijzen dat er vanaf begin 2019 de mogelijkheid bestaat voor een studentenbijdrage. Twijfel je of je wil blijven hockeyen, omdat je de contributie als student aan de hoge kant vindt? DES helpt je met een studentenbijdrage van €50 per seizoen, welke opgeladen zal worden op jouw clubpas. Dit bedrag is vervolgens vrij te besteden op de club. Kijk voor de voorwaarden op de site in het menu "lidmaatschap" en vervolgens "contributie". 

Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn over het lidmaatschap dan kun je je melden via [email protected].