1 vs2.jpg IMG_2704.JPG IMG_3285.JPG waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Sparen voor DES sportartikelen bij AH Kaatsheuvel

Nieuws afbeelding 14-8

Albert Heijn in Kaatsheuvel start op 19 augustus een spaaractie met verschillende sportverenigingen in de gemeente Loon op Zand. DES doet uiteraard ook mee! 

Bij elke €10 aan boodschappen én geselecteerde artikelen ontvang je tot en met 13 oktober 1 actiezegel. De zegels plak je vervolgens in een speciaal voor DES gemaakt spaarboekje. Als je 20 zegels hebt gespaard kun je al kiezen voor een DES schoenentas, met 40 zegels een originele DES handdoek en met 45 zegels een DES Hoodie. In totaal zijn er 6 artikelen verkrijgbaar. Alle artikelen krijgen naast het DES-logo ook je naam en een zelf gekozen (rug)nummer. 

Voor elke zegel die je besteedt aan een DES-artikel, krijgt DES een kleine bijdrage. Het bedrag wat we hiermee sparen gaan we besteden aan een leuk DES-initiatief. Uiteraard horen jullie aan het einde van de actieperiode van ons, wat het gespaarde bedrag heeft opgeleverd en wat we ermee gaan doen.

Alle informatie over de actie staat in het DES spaarboekje, dat binnenkort verkrijgbaar zal zijn in ons clubhuis en bij Albert Heijn in Kaatsheuvel. Daarnaast zullen we de boekjes uitdelen tijdens DES4YOU op 24 augustus en DES Gaat Los op 31 augustus.

Mini, junior, senior of supporter: doe mee. Spaar voor jezelf en voor de club!