1 vs2.jpg IMG_2704.JPG IMG_3285.JPG waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Dringende oproep voor versterking Commissie Trainingszaken

Nieuws afbeelding 11-1

Beste ouders, uw kind is lid van onze mooie hockeyvereniging DES. Wij zijn erg blij met al onze enthousiaste leden en die bieden wij graag een sportieve en fijne omgeving waarin ze kunnen trainen, wedstrijden spelen en op andere manieren bezig zijn met hockey. Om dit mogelijk te maken leunen wij op onze vrijwilligers die, zichtbaar en onzichtbaar, heel veel werk verrichten voor de leden, zowel jong als oud. In verband met de groei van de club zijn wij momenteel op zoek naar ondersteuning bij Commissie Trainerszaken. In verband met het vertrek van enkele commissieleden zoeken wij dringend versterking.


Wat doet commissie Trainerszaken?

 

  • Zij zorgen, samen met de co√∂rdinatoren, voor het reilen en zeilen op de trainingsavonden. Het invullen van de trainersvacatures, het opzetten van de trainingen, de begeleiding en het goede verloop hiervan.
  • Het samenstellen van het trainingsschema aan het begin van het seizoen en het zaalhockeyseizoen.
  • Het bedenken van acties ter verbetering van de trainingen.
  • Controle houden op het niveau van de trainingen.
  • Administratieve werkzaamheden zoals het beantwoorden van de mail Trainerszaken, verwerken van vergoedingen, maken begroting trainerszaken ed.

 

Wat verwachten wij?

Vele handen maken licht werk, dus hoe meer enthousiaste commissieleden, hoe kleiner het takenpakket. Wij vergaderen ongeveer 5x per jaar in ons clubhuis.


Graag nodigen wij u, als ouders van de jeugd, uit om aan te sluiten bij deze commissie om er aan bij te dragen dat uw zoon of dochter zich de komende jaren kan blijven ontwikkelen en zich prettig voelt op onze mooie club. Hockervaring is fijn, maar zeker niet noodzakelijk!

Voor vragen e/o aanmelding of het vrijblijvend bijwonen van een vergadering kunt u contact opnemen met


Commissie Trainerszaken

[email protected]


Met vriendelijke groet,

Marjolijn van Drunen

Marion van Beek

Arnold Kruithof