1 vs2.jpg IMG_2704.JPG IMG_3285.JPG waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Nieuwe protocol "Verantwoord Sporten" (versoepeling corona maatregelen per 1 juli)

Nieuws afbeelding 28-6
De sportbonden en NOC*NSF hebben de versoepelingen die woensdag 24 juni door minister-president Rutte zijn aangekondigd per 1 juli vertaald naar een nieuw sportprotocol verantwoord sporten. Dit protocol (met daarbij de update van 3 juli) is toegevoegd als bijlage bij dit bericht.

Ook de veelgestelde vragen zijn door de KNHB aangepast en sluiten aan op het geldende sportprotocol. Alle belangrijke zaken zijn in dit nieuwe protocol opgenomen, waardoor het specifieke hockeyprotocol is komen te vervallen.

Tot en met 30 juni gelden het oude algemeen sportprotocol en het specifieke hockeyprotocol zoals deze eerder door de KNHB gedeeld zijn.

Competitie 2020-2021
De competitieleiding van de KNHB heeft op basis van de versoepelingen besloten dat de competitie 2020-2021 volgens planning (zie reeds gepubliceerde speeldagenkalenders) start in het weekend van 5 en 6 september. Daarnaast zijn de programma‚Äôs van de Hoofdklasse, Promotieklasse, Overgangsklasse en Eerste Klasse nog niet bekend maar streeft de KNHB ernaar ook deze competities op 6 september te starten. 

Bron: www.knhb.nl
.
Bijlage