1 vs2.jpg IMG_2704.JPG IMG_3285.JPG waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Grote Clubactie (GCA) gestart!

Nieuws afbeelding 16-9

Zaterdag 19 september zijn we gestart met de Grote Clubactie!!

Elk jaar vindt in september de Grote Club actie plaats. We willen natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% ( € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Help onze vereniging door zoveel mogelijk loten te verkopen.

Wanneer is de actie?

De Grote Club actie is voor onze club gestart op 19 september. Vanaf die dag mag er begonnen worden met de lotenverkoop. 

Jeugd

Op 19 september zijn enveloppen met de verkoopboekjes persoonlijk overhandigd aan alle coaches en/of trainers van onze jeugdteams zodat zij deze uit kunnen delen aan de spelers.

Jeugdleden kunnen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten verkopen die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat er dit jaar op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje

Op 31 oktober kunnen alle jeugdteams de verkoopboekjes inleveren op het clubhuis. Meer communicatie volgt hierover. Aangezien de lotenverkoop via een automatische incasso plaatsvindt, zijn er geen fysieke loten en vinden de kopers het lotnummer terug op hun bankafschrift.

Senioren

De aanvoerders van de senioren elftallen ontvangen deze dan wel volgende week een e-mail met meer informatie wat er van hun elftal wordt verwacht. Dat zal niet veel verschillen met de voorgaande jaren.

De trekking is op 9 december. Zet deze datum alvast in je agenda! Wij hopen dat we ook dit jaar weer een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten!!

Clubcompetitie

. Team # punten DS
1 Dames Jong 2 6 18 + 37
2 Meisjes B4 5 15 + 35
3 Meisjes D4 5 13 + 20
4 Dames 9 6 15 + 9
5 Dames Jong 1 5 12 + 14
Klik hier voor de gehele comp.

Instagram